Friday, April 9, 2010

'P' vs Sakit Rumah

Entah...feeling je tengah2 malam ni tiba2...
Dengan simfoni katak2 ala2 suro tido...uhhh~

Awat entah tibe2 masuk gamba Syami...


Budak kecik ni snap gambo sendiri...Time bile entah si Syami ni culik Erics k0o...


Bape bulan tak balik rumah...Adakah ini gejala sakit rumah?..hermm..
Maybe sebab tengah exam kot...
Kadang-kadang bila banyak sangat fikir (sangat2), family jugak penyejuk kalbu...
Padahal 4 jam je perjalanan nak balik...
Ni baru study kat zon selatan, kalau kat oversea?...hermm..

Itulah...Pengorbanan = Part of Da'wah tools...
Kalau takde 'P' yang ni, macam mana Islam tu nak gah kembali?
A'ah...betul la...Tak semua mampu guna 'P' ni...
Sebab tak nampak reward bila ber'P' ni kat dunia...
Bagi orang yang YAKIN je nampak reward tu kat dunia and afterworld...
Sebab mereka ni YAKIN dengan janji-janji Allah dalam kata-kata suciNya...
(Allah, let me be in this group people...)

A'ah lagi sekali...
Sebab dakwah bukan untuk orang yang manja...
And "Dakwah bukan untuk orang MALAS"...
Orang MALAS tak study betul2, oleh itu untuk final exam ni JANGAN JADI MALAS!


~ Syami, kte rindu Syami aa..Da lama tak cekik2 adek...wait till i'm home...you'll be my 1st victim..huahuahua...Who's next then?..