Saturday, March 13, 2010

Oh Mesir






Sampai bila la algojo2 Mesir ni nak longgar kan ego hampess dorang tu...
Cakap berhempas pulas pun dorang wat dekk ajer..
Kalau la famili dorang duk kat dalam Gaza tu, for sure dorang letak jawatan yang membosankan duk berdiri menyusahkan diri sendiri sambil menyakitkan hati orang yang nak berbakti...

S.E.N.G.A.L untuk mereka ini !!
(Harap maaf, tiada tapisan bahasa untuk golongan seperti ini.)

Pakcik Hosni yang xdiberkati, apa masalah awak ye?...
Seriously, wahan tu da jadi best friend awak...

*Posting untuk naikkan semangat balik...arghh!!!..Esaimen yang menimbun..Kepala semakin serabut-serabutan...



2 comments:

  1. perghh!!!
    dorg bole berdiri mcm tiang kt situ ek?!
    semata2 xnak bg org palestin bwk bekalan mknn n medicine!

    perghh!!!
    ini bole menimbulkan kemarahan nih!

    p/s:waaaa~tuan tutu is back!full of spirit man!err..i mean girl!

    ReplyDelete
  2. tu la pasal...bole dorang buat muke (macam nak kne sepak) kat situ konon2 xbersalah..ceit!

    tuanTutu sedang bermujahadah..insyaAllah memorial of Sheikh Ahmad Yassin sedang mengembangkan denyutan nadi mujahadah ni..(waww!!)....gambatte to me!!

    ReplyDelete