Monday, March 22, 2010

Wednesday, March 17, 2010

Fruity Cuties


I am currently freak with this site...Fruity Cuties ~
Cute sangat ~~~ *wink

http://www.fruitycuties.com


Saturday, March 13, 2010

Oh Mesir






Sampai bila la algojo2 Mesir ni nak longgar kan ego hampess dorang tu...
Cakap berhempas pulas pun dorang wat dekk ajer..
Kalau la famili dorang duk kat dalam Gaza tu, for sure dorang letak jawatan yang membosankan duk berdiri menyusahkan diri sendiri sambil menyakitkan hati orang yang nak berbakti...

S.E.N.G.A.L untuk mereka ini !!
(Harap maaf, tiada tapisan bahasa untuk golongan seperti ini.)

Pakcik Hosni yang xdiberkati, apa masalah awak ye?...
Seriously, wahan tu da jadi best friend awak...

*Posting untuk naikkan semangat balik...arghh!!!..Esaimen yang menimbun..Kepala semakin serabut-serabutan...