Sunday, June 7, 2009

saus kacang




hehh..disebabkan plan nk tgk syurga cinta cancel, so tgk je la cte saus kacang ni kat laptop.ari tu download kt syok.org...main casts de ashraf sinclair & bunga citra lestari..cte ni pasal dewi (bunga) yg pernah putus cinta ngn pacarnye yg merupakan pelancong yg mnginap di hotel tempat kerjanya si dewi ni kt bali.lps 5 thn tu, fredo (ashraf) dari malaysia pulak dtg mnginap kt hotel tu jugak.tp perangai de sangat panas baran.sbb de pon bru putus cinta ngn bakal isteri de.ade la scene gado2 antara dewi ngn fredo ni..pastu suka..macam biase la cite2 romantik komedi ni..cte de best la jgak.tp da jd mcm cte org barat..scene kissing tu mcm xpyh ade pon xpe..mntang2 la belakon laki bini...cte ni da jd mcm honey moon dorg je..shoot kt bali lg tuhh..

ttibe pulak angin preview movie kt sini..yeah, i'm a movie freak~

Tuesday, June 2, 2009

sepageti



hehehe..ni bahana peminat setia channel afc..
setiap kali bukak je 703, my tongue filled with lelehan..huu~
xleyh tahan seh..terus gi dapur godeh2 fridge n dapur gas..
even xsame sangat macam yang asal,makan tetap penuh 1 mulut..ehehe..

"Ade masin sikit la.Yang lain ok da..".Commented by umi.